Onze experts

Senior Energieanalist

Dennis Mastenbroek

Over Dennis:

Dennis is een analytisch denker die altijd al gefascineerd was door getallen en patronen. Met een achtergrond in bedrijfseconomie, startte hij zijn carrière als financieel analist. Nu combineert hij zijn vaardigheden om bedrijven te helpen bij het vinden van de beste energiecontracten. In zijn vrije tijd geniet hij van sudoku-puzzels en het kweken van zijn eigen groenten in de tuin.

Functieomschrijving:

Dennis analyseert energieverbruiksgegevens van bedrijven en zoekt naar de meest kostenefficiënte energiecontracten. Hij onderhandelt met leveranciers en optimaliseert tarieven, zodat klanten altijd profiteren van de beste deals op de markt.

Productmanager Energieproducten

Joris Meijer

Over Joris:

Joris is een techneut in hart en nieren, altijd bezig met het uitvinden van efficiëntere manieren om dingen te doen. Na zijn studie elektrotechniek werkte hij als ingenieur, maar zijn passie voor innovatie leidde hem naar productmanagement. Hij ontwikkelt graag producten die bedrijven helpen energie te besparen. In zijn vrije tijd bouwt hij drones en verkent hij technologiebeurzen.

Functieomschrijving:

Joris ontwikkelt en beheert energie-efficiënte producten en diensten. Hij werkt nauw samen met technologische teams om innovatieve oplossingen te ontwerpen die bedrijven helpen hun energieverbruik te optimaliseren en kosten te verlagen.

Marketing manager / backoffice

Anouk de Vries

Over Anouk:

Anouk is een creatieveling die altijd op zoek is naar manieren om mensen te inspireren. Met een achtergrond in marketing en communicatie, richt ze zich op het vergroten van energiebewustzijn bij bedrijven. Ze gelooft dat goede communicatie en creatieve campagnes bedrijven kunnen helpen duurzamer te worden. In haar vrije tijd schildert ze en organiseert ze workshops over duurzaamheid.

Functieomschrijving:

Anouk ontwikkelt en voert marketingcampagnes uit die gericht zijn op het verhogen van het energiebewustzijn bij bedrijven. Ze creëert boeiende content en organiseert evenementen om bedrijven te informeren over energie-efficiëntie en duurzame praktijken.

Adviseur Duurzame Energie

Yousef Benali

Over Yousef:

Yousef heeft altijd een sterke interesse gehad in duurzaamheid en milieubehoud. Op jonge leeftijd hielp hij al zijn familie en buren met recycling en het verminderen van energieverbruik. 

Functieomschrijving:

Yousef begeleidt bedrijven bij het integreren van duurzame energiebronnen in hun bedrijfsstrategie. Hij analyseert energieverbruikspatronen, identificeert besparingsmogelijkheden en assisteert bij het aanvragen van subsidies voor duurzame projecten. Zijn doel is om bedrijven te helpen overstappen naar een meer duurzame en kostenbesparende energietoekomst.

Kom jij ons team versterken?

Klantenservice

Wij hebben een team vol behulpzame collega’s die je graag helpen en al je vragen beantwoorden.

 

Elke maandag t/m zaterdag van 09:00 - 20:00

085 13 01 455

Reactietijd: 1 min.

Whatsapp ons

Reactietijd: 15 min.